Τα καλύτερα κρεβάτια στον κόσμο

Στα κρεβάτια του FAMILY HOTEL DIMITRA θα απολαύσετε τα πιο… γλυκά σας όνειρα. Στη φιλοσοφία μας είναι να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Iδικά στο θέμα του ύπνου επιλέξαμε για εσάς ότι το καλύτερο υπάρχει. Τετραπλό σύστημα ύπνου της Cocomat.

Θέλουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας οικολογικά συστήματα ύπνου κατασκευασμένα 100% από φυσικά υλικά ανανεώσιμων πόρων, όπως ίνες κοκοφοίνικα, φυσικό καουτσούκ, μαλλί, βαμβάκι, φύκια, αλογότριχα, μετάξι, λινό, ξύλο και πούπουλο. Τα υπνοδωμάτια του Family Hotel Dimitra  είναι εξοπλισμένα με το  διπλό σύστημα ύπνου της Cocomat που είναι ο συνδυασμός  δυο κορυφαίων προϊόντων σε ένα πρωτοποριακό σύστημα ύπνου: κρεβατόστρωμα,   ανώστρωμα .Έτσι καταφέραμε να επιτύχουμε το στόχο μας: τέλεια υποστήριξη για το σώμα. Κατάλληλος για όλους τους σωματότυπους, αυτός ο  διπλος συνδυασμός προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για χαλαρωτικό και υγιεινό ύπνο.

 

Θησέας Κρεβατόστρωμα


φυσικό καουτσούκ, βαμβάκι, μαλλί, Ξύλο πεύκου, ελαστικός κοκοφοίνικας, ανεξάρτητα ελατήρια


Ιβίσκος Ανώστρωμα

Το ανώστρωμα Ιβίσκος αποτελείται από βαμβάκι, μαλλί.  Και συμπαγές φύλλο φυσικού καουτσούκ Είναι ένα εξαιρετικά ελαστικό προϊόν, που παρέχει άριστη υποστήριξη σε κάθε τύπο σώματος. Χιλιάδες μικρές οπές για εξαερισμό εξασφαλίζουν σταθερή θερμοκρασία σώματος καθ' όλη τη διάρκεια του ύπνου.


 


Επικοινωνία

Πληροφορίες κρατήσεων
Tel.( 30) 26210 20780   

Τηλέφωνο Καταλύματος
Tel. ( 30) 26210 54869

Παραλία Σκαφιδιάς
Πύργος Ηλείας, 27100

Email: info@familyhoteldimitra.gr

 

Newsletter

Blog

Δραστηριότητες Λόγω της τοποθεσίας της στον νομό Ηλείας, η Σκαφιδιά...
Τα καλύτερα κρεβάτια στον κόσμο Στα κρεβάτια του FAMILY HOTEL DIMITRA θα απολαύσετε τα...